lördag 13 augusti 2016

Tillvarons ständiga pyspunka

Där sitter jag i min bil. Den är rätt ny och så så man kan spela MP3 i bilen. Istället för det evinnerliga sökandet efter en uthärdlig CD-skiva kan man smacka in ett USB-minne med vad som helst. På nåt sätt har AC/DC hamnat där också så jag halkar plötsligt in på "Highway to Hell". Nämnde jag att det är farthållare också så man vaknar inte upp och kör 160 km/h när det råkar vara någon bra låt? Så jag drar på rejält och helt plötsligt är jag inte längre en 60-årig gubbe som kör Peugeout utan rätt Wild&crazy.


Det är en sån där modern trefilig väg så allt har flutit på så bra. Men så plötsligt hamnar jag bakom en traktor i ett enfiligt parti.All den här energin rann ur mej och där satt jag bakom traktorn. Mitt "Hoy" i T.N.T torde ha låtit som Arne Quick.


Lite senare blev det bättre vägren så traktorn drog sej åt sidan. Jag satt just och grubblade över tillvarons ständiga psypunka så tutade bilarna bakom mej så jag lyckades ta mej förbi traktorn. Jag tryckte på knappen till farthållaren för att återta högsta lagliga hastighet +5. När det åter blir tvåfiligt så blåser hela kön förbi mej, en bra bit över laglig hastighet. Det var tydligen viktigt för dem att markera. Säkert tänkte de något om gubbar i Peugout också ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar