söndag 28 mars 2010

Vid pissrännan

Som sagt var jag på Droskan i fredags och såg Dag Vag. Jag gick dit med mitt travbolag där en av medlemmarna just fyllt femtio och vi skulle fira av honom. I mitt travbolag har vi lite olika spelstilar. Vi spelar en dagens dubbel varje vecka och efter en viss tidsperiod får den som spelat in mest får spela en V75:a för 1200 spänn som belöning. En del nollar gärna femtio veckor i rad för att få in en dubbel på en par tusen. Jag går och surgnider in 120 och 150 spänn och hånas naturligtvis för det. Feglirare kallar dom mej. Jag gillar inte riktigt att spela poker heller, jag gillar inte riktigt att spela mot oddsen. Jag spelar säkert.

Och som sagt var vi på Droskan i lördags och det råkade väl slinka ner en och annan pilsner och det bar sej inte bättre än att jag blev tvungen att gå för att tömma blåsan. När jag kommer in på Droskans facilitet för ändamålet så stod det bara en kille vid pissrännan. Men det var inte vem som helst.


För ett kort ögonblick funderade jag om jag skulle ta en risk. Men jag gillar inte att gå mot oddsen så jag valde ett toastolsbås istället. Ingen nordsvensk roulette för mej.

3 kommentarer:

 1. jag visar min så visar du din -
  http://dagens-nyhet.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. Öh, jag blir lite osäker här. Jag hoppas att det är din blogg du vill visa, för den har jag tittat på och kommenterar väl senare när det sjunkit in lite. För är det något annat ... jag är ju väldigt fördomsfri och modern på alla sätt men när en dam vill jämföra sin med min vid pissrännan blir jag lätt förlägen.

  SvaraRadera
 3. Jag kör Google Analytics för att få en överblick hur läsande på bloggen ser ut. Man kan titta på lite olika aspekter. Jag blev lite nyfiken på hur fördelningen geografiskt såg ut för en sådan här text. Den fördelade sej med något fler läsare utanför storstäderna än det normala. Men så såg jag att någon från Djursholm läste den här texten. Naturligtvis får jag en inre bild av någon som tappar monokeln i hummersoppan.

  SvaraRadera