lördag 7 november 2009

Kjolar för män

För några dagar sedan nåddes vi av nyheten att H&M lanserar en kjolmodell för män. Det var några tidningsartiklar men det blev inget större väsen och, handen på hjärtat, vem bryr sej. Förra gången jag tillät mej att förnedras av modeindustrin var på sjuttiotalet med V-jeansen. Om någon vilsekommen själ ger sej in på detta lär det inte spela någon större roll heller. Det är ju trots allt bara en bit tyg.

Men så började jag fundera på saken. Alla offentliga toaletter verkar ha försvunnit. Ska man på stan gäller det att förrätta sitt tarv hemma. Det finns ju inte heller några bra buskar att söka sej in i. Det är en rätt stor risk att bli upptäckt av lagens långa arm också. Inte utan anledning heller. Jag körde bil i centrala stan när en busschaufför bara kliver framför bussen, halar fram en rejäl chorizo och släpper sitt vatten. Det ser faktiskt rätt förargelseväckande ut. Men nu får vi ju en ny chans. Vi kan lära av den moderna konsten och modeindustrin i skön förening.

2 kommentarer:

  1. Att inte vi tjejer har börjat med det där för länge sen då, hmm, kan det vara någon hake, såsom trosor!!! Bara en sån detalj. Nej, inte fick jag några mängder med besökare heller. ha det så bra, du är i alla fall en fantastisk tecknare, och rolig också, så du borde ha chans att bli bland de fem.

    SvaraRadera
  2. Just här så var det ju åtminstone en kvinna som visade vägen :) Men kvinnor har ju en fördel eller snarare är det så att vi män har en liten nackdel i att vissa av oss män drabbas av en viss lekfullhet när vi får alkohol i kroppen varför den här toaburken bakom Frasses spolas ända upp i taket efter varje besök. Hittar man en toalett önskar man att man inte gjort det.

    SvaraRadera