torsdag 18 februari 2010

Jag gillar inte störtlopp

Igår var det meningen att det skulle vara superonsdag. De svenska guldmedaljerna skulle rasa in som en jackpot på en enarmad bandit. Men jag hade lite onda aningar. Det är ju så att har det gått bra ett tag så borde det snart gå sämre, efter sol kommer regn.

Alltså, jag gillar inte störtlopp. Det påminner mej om när jag irrade mej ut i en smalare del i Vittjåkksbacken som nog var något slags lättstörtloppsbacke. Min "teknik" i skidbacken har alltid varit att svänga så mycket som möjligt för att det inte ska gå så fort. Men helt plötsligt var det så smalt så det gick inte att svänga. Så jag var liksom fast i att bara köra rakt fram och det gick fortare och fortare. Resultatet blev inte så olikt Anjas krasch fast i något lägre hastighet. Så jag är ganska oförstående till störtlopp som idrottsgren.


Anja, älskade lilla köttbulle, sluta med störtlopp. Mina nerver tål det inte.

Resten av kvällen blev väl ungefär som man kunde vänta sej. lite uppförsbacke i största allmänhet. Men dom ska väl ha några medaljer de andra länderna också ...

5 kommentarer:

 1. Störtlopp som blir backhoppning! :P Hua! Men andra skidlopp är kul! Hej!

  SvaraRadera
 2. Sen reste hon sig och tog ett brons idag. Anja är iskall! :D

  SvaraRadera
 3. sv: Haha jo, något torrt bara ;D

  SvaraRadera
 4. Jag missade dessvärre det hela men jag är imponerad över hennes tjurskallighet.

  SvaraRadera
 5. Kul, jag har också störtat i Vittjåkksbacken, hade inte fäst skidan ordentligt så helt plötsligt glider den före mig, jag tar ett luftsteg och sen krasch!! Ena glasögonglaset flög iväg, annars gick det bra förutom ont i hela kroppen. Anja är fantastisk!

  SvaraRadera