måndag 11 januari 2010

Mycket att göra

Har ni saknat morgoninlägget? Jag hade så många viktiga saker jag skulle göra idag. Först gjorde jag kaffe så att jag skulle vara klar och redig. Kaffet avnjöts med ett par nummer av Kalle Anka årgång 1959. Jag var på jakt efter serier tecknade av Paul Murry men så råkade jag på en tecknare som jag aldrig riktigt lyckats placera vem det är så jag gick upp till datorn för att titta på Inducks vem det kunde vara. Men så kom jag på att jag inte hade bäddat. Men då låg Dennis så fint i sängen så jag nämndes inte köra ner honom. Visserligen är jag mot att ha hundar i sängen men det gäller förstås inte pudlar.


Men vi bastade igår så jag gick för att plocka ihop lite. Det blir alltid lite smågrejer kvar när man bastat. Jag hittade en bit kartong som jag skulle lägga uppe på pojkrummet på övervåningen. Men då hade Dennis vaknat så vi gick på en promenad och sen bäddade jag sängen. Men där låg en driva med sockar. Jag har liksom inte problem med att få ner andra smutskläder i tvättkorgen men just sockar samlar jag gärna i en liten driva på golvet av för mej själv oklar anledning. Men nu gick inte drivan att negligera längre så jag gick med den till tvättkorgen. Då knallade jag på den där biten kartong jag skulle bära upp. Inne på pojkens rum råkar jag se ett sådant där dataspel "Chessmaster 7000", det var länge sedan jag spelade schack tänkte jag. Så jag installerade programmet på datorn. Det såg rätt trevligt ut men jag gjorde raskt två superpuckomisstag. Som tur var så kraschade datorn helt lägligt. En 64bitarsdator kan vara lite lynnig med äldre spel.

Så nog har jag haft mycket att göra under förmiddagen! Men jag har alldeles glömt bort vad det var som var så viktigt ...

2 kommentarer:

  1. Nu minns jag vad det var som var så viktigt! Jag skulle gå tillbaka med "Johan Falk - National target", en film som torgför sej som "Action" men jag anmäler avvikande åsikt i den frågan.

    SvaraRadera
  2. Du är bäst, cirkeln blev sluten, eller blev det en spiral?

    SvaraRadera