fredag 8 januari 2010

En man med skägg

Jag satt och såg något deprimerande program på TV. Det är något sådant där samhällsprogram som handlar om den ekonomiska kraschen eller nåt. Folk är i alla fall arbetslösa. Till sist blir det hela lite tjockt och jag börjar på och längta efter någon lättsinnig underhållning. Men så passerar en arbetsförmedlare i bild som har ett rätt maffigt skägg. Det är väl lite ovårdat och tufsigt men ganska långt och mannen verkar vara i min ålder. Nu är det väl inte tänkbart för min del med sådant eftersom jag har ett lite tunt skägg. Om det växer långt ser det ut som Peps ungefär, jag skyller på lappblone. Men jag kan inte undslippa mej en kommentar att det är rätt imponerade längd på hans skägg.


Min fru säger "Tror du att han får mycket sex?". Min fru vinner ofta argumentationer innan man ens vet att man är inblandad i en.

2 kommentarer:

  1. Man skulle kanske fråga Scheike..?

    SvaraRadera
  2. Hans Scheike är en psykopat.

    Jag såg också skäggförmedlaren! Jag tror att jag har någon slags skäggkomplex. Jag brukar ibland säga att om jag vore man skulle jag skaffa ett riktigt långt Gandalfskägg och fara omkring och vagga med det till allmänhetens förtjusning. Men då brukar mitt manliga sällskap påpeka för mig att alla inte kan skaffa Gandalfskägg bara för att de är män, det är ju olika det där med skäggväxten.

    SvaraRadera