fredag 16 april 2010

Wanja petas

Nu har jag skällt på Alliansen så i sann SVT-anda så ska jag nu skälla på sossarna så att det blir rättvist. Man har beslutat sej för att peta Wanja Lunby-Wedin eftersom man tror att hon ska vara en belastning. Det är nog rätt tänkt. Förra årets pensionsskandal och lite genande genom bostadsköerna är liksom inte var den gammaldags gråsossen jublar över.


Men resten av uppställningen? Mona Sahlin har jag inte skuggan av förtroende för. Carin Jämtin är väl kanske OK som utfyllnad men inte särskilt karismatisk. Thomas Bodström är ett dåligt skämt. Ibbe är också OK som utfyllnad han gjorde väl inte uppenbart bort sej som utbildningsminister. Leif Pagrotsky är väl den som för mej känns minst dåligt, han brukar vara något så när påläst. Thomas Östros är inte rolig att se, det är lika olustigt att se honom vinna en debatt som att förlora den. Apropå okarismatisk så måste väl Sven-Erik Österberg vara något slags rekordhållare. Han har befunnit sej i politikens centrum hur länge som helst men ingen har överhuvudtaget lagt märke till honom. Ja, förutom jag då men jag är ju en sån där som fortfarande kan nämna fem ministrar ur Ola Ullstenministären. Ylva Johansson är också en sådan där som är OK, hon är i alla fall stor och fet vilket håller på att vara en bristvara inom S.

Ser man på det här i stort så är det nog det här den sämsta uppställning man sett i någonting sen vi skickade Forbes till melodifestivalen.

5 kommentarer:

 1. Vadå blir "rättvist"? vi vet väl om att våra politiska partier till vänster om mitten har tagit patent på ordet "rättvisa", så du får inte använda det! Så säger de själva i alla fall...

  :-P

  SvaraRadera
 2. Donnart Andersson16 april 2010 21:01

  Hon är inte en tillgång till socialdemokraterna, hon är ingen tillgång för LO heller.Hon borde avgå.

  SvaraRadera
 3. Man ska inte klaga för mycket på Forbes... Man får inte glömma att Beatles gav oss sin musik.

  SvaraRadera
 4. Jag vet inte om man kan patentera ordet "rättvisa" men när det gäller implementering av rättvisa så har ju konkurrensen från Alliansen varit, milt uttryckt, lam under deras mandatperiod.

  SvaraRadera