tisdag 20 april 2010

De stora fina bloggarna

Ni stackare som dväljs i dessa bloggosfärens allra yttersta träskmarker måste ju fundera över hur det ser ut bland de stora bloggdrakarna. Minnie ger en kärnfull sammanfattning:


En kort sammanfattning är väl att Kissie säger att Jackie Ferm har kallat henne för hora medan Jackie Ferm säger att det var inte alls så utan att det i själva verket var Kissie som kallat henne för hora. Marie Plogsjö säger att hon inte vet men har allt på film.

Det är klart att man känner sej lite futtig. Vad har jag att komma med för något egentligen? Vi får se efter Umåkerhelgen om jag kan prestera något "juicy gossip" om Ralle.

9 kommentarer:

 1. Hörru Åke, din hallick, är det meningen att man ska kunna titta på filmen du lagt upp en stillbild ur, eller hur är det tänkt? (Av bilden att döma ser det ut som polsk amatörporr)
  Förresten, borde inte fröken Ur i Spanien heta något i stil med Signora Hora?

  SvaraRadera
 2. Förlåt. Det är Aftonbladet som äger den där filmen så jag kan inte länka direkt utan måste länka till den sidan där filmsnutten ligger. Då hade jag satt dit en stillbild och en länk som skulle leda till där filmen ligger men nu är det så dystert att blogspot inte är kompatibelt med Chrome och min dator är inte kompatibel med vare sej Firefox eller Explorer. Men nu ska du i alla fall kunna komma till stället man hittar filmen.

  Jag har inte så stor erfarenhet av polsk amatörporr men du är ju filmexpert så du borde ju veta. Men det är i alla fall en av det undre skiktet av superbloggarna - Minnie - som låter oss ta del av sina insikter.

  Tanken om Signora Hora låter ju intressant. De kanske anklagade varandra för att knäcka extra som spanska fröken ur? "Hon sa att jag var fröken Ur", "Nä, det var HON som sa att JAG var fröken Ur". Jackie Ferm lär förresten vara Svartenbrants dotter och jag läste någonstans att Eddie Meduzas dotter också bloggar. Det känns som om cirklar sluts.

  SvaraRadera
 3. Ska du på Späx förresten? Jag tänkte passa på att fara dit nu när pojken bor där nere ...

  SvaraRadera
 4. ...jag dementerar!

  SvaraRadera
 5. Jag vet inte vad Späx är, så jag vet inte om jag ska dit. Är det månne nåt på lundakarnevalen? Men du kan ju hojta till om du är i krokarna. Det var ju inte igår.

  Hmm, kanske är det inte polsk amatörporr det påminner om.
  ...Men väl från Vitryssland.

  SvaraRadera
 6. Du behöver inte vara orolig Ralle för det visar sej att inte ens vulkanaska gör folk så desperata att de åker Y-buss så jag kommer att vara i Stockhom på SPX.

  SvaraRadera
 7. Jag hoppas du är kvar på söndagen, Åke, för det lär vara då jag kan ta mig dit.

  SvaraRadera
 8. Bussen går 13.00 på söndag. Så är du nåt så när morgontidig kan vi leta reda på varandra.

  SvaraRadera
 9. Det är visserligen mot min natur, men jag ska försöka!

  SvaraRadera