torsdag 14 maj 2009

Torsk på torsk

Frun var förbi och tvärhandlade på Maxi (hur man tvärhandlar på Maxi övergår mitt förstånd). Jag beställde ett torskblock. Men hon hittade färsk torskfilé. Det är liksom en helt annan sak. Bara doften när man halar fram filén.


Jag stod länge och luktade på min torsk. Hade någon sagt till mej när jag var tonåring att jag en dag skulle stå och sniffa torsk hade jag tvivlat på dennes förståndsgåvor.

7 kommentarer:

 1. Håkan / Wakuran15 maj 2009 13:00

  Ser nästan ut som en orgasmisk handling...

  SvaraRadera
 2. Du skulle bara veta ...Det går inte att jämföra doften från ett fryst fiskblock med doften från en färsk filé. Det var nån jävla sommarvikarie som hade filéeat den så det var lite små benpinnar kvar här och där som man fick peta undan. Annars var det enastående.

  SvaraRadera
 3. Den här bloggen är ju nästan snabbare än WWF på att ta upp torsken. Jag måste säga att jag efter att ha suttit hela gårdagskvällen och gått igenom den från januari till maj själv är torsk. På den här bloggen alltså! Otroligt många skratt och Porrsurfaren, Grannen från helvetet och Nazipudeln kan jag rekommendera ifall det är flera än jag som missat denna pärla i snart ett halvår. Men ge mänskan en staty! borde rendera Umeå kommuns kulturpris, eller varför inte sälja in idén till Balticgruppen som attraktion på nya äventyrsbadet!

  SvaraRadera
 4. Ajajaj! Har nån av er hittat hit. Det betyder att jag har avslöjat mitt hemliga travsystem :(

  Jo, den här bloggen blev lite seriösare än vad jag tänkt mej. Det var som mest tänkt som uppmjukning för mitt serietecknande. Men nu försöker jag hålla en fem inlägg i veckan.

  SvaraRadera
 5. Tja, du når ju säkert större uppskattning här än vad dina travsystem gör i våran lilla klubb ;-)

  Måste ge dig credd för ditt sätt att marknadsföra bloggen. Ge sig på fildelare!!

  SvaraRadera
 6. Ja, egentligen ger jag men inte på fildelare utan mer den här förljugenheten där man låtsats att det ska ligga några höga principer bakom. Det är bara snålforen.

  SvaraRadera
 7. Eller som vi säger hemma. Av sig själv känner man andra!

  SvaraRadera