måndag 20 april 2009

En sån dag

Denna dagen har varit lite märklig. Jag håller på att installera frugans dator så jag sitter ganska bunden vid min egen. En orgie i slösurfande naturligtvis. Men jag kollade mitt läge på Bloggtoppen. Tydligen nollställer dom varje måndagmorgon så min fina blogg hade haft två läsare. Så jag tittar runt lite grann. Porrflickan Dolly hade haft 1500 intresserade på morgonen. Folk kanske ville dra en Tarzan innan jobbet så de är lugna och fina. Och Kenza vad-hon-nu-heter hade flera tusen läsare. Jag kan liksom inte förstå varför. Det är liksom en fjortonårings tomma pladder, illa skrivet och utan innehåll. Blondinbella skriver ju hyggligt även om innehållet är flortunt. Eller Katarina Zytomierska som är lite rolig att läsa för hon är som en ilsken råtta.


Men vem bryr sej. Hursomhelst så började jag klottra i ett block. Det bidde tre Somaliska pirater. Men när jag skulle sudda bort blyertsstrecken visade det sej att jag använt en tuschpenna som inte tål sudd. Så jag fick trixa till det lite när jag skulle lägga på lite sepiafärg. Den vart som trevlig så jag skrev ett litet tjo-flöjt-inlägg om piratpartiet. Det måste ha blivit länkat nånstans för jag har klättrat på humorbloggtoppen från plats 290 i morse till plats 29. Jag har passerat storheter som Henrik Schyffert. Hah!

Man blir lite nervös när sånt här händer. I värsta fall kan man ha blivit länkad på Flashback som "neger-humor" eller något annat hemskt. Annars verkar de piratpartister som kommenterat var trevliga och välvårdade.

2 kommentarer:

  1. Om man skriver om Piratpartiet - och finns med i listan på knuff.se - blir man automagiskt länkad från Piratpartiets förstasida under rubriken "Bloggat om Piratpartiet" (spalten längst till höger).

    Så ja, du blev länkad från en skum site. :)

    SvaraRadera