tisdag 8 september 2009

Sanningens minut

Jag förlåt alla femton läsare att jag håller er på halster såhär. Saken var att det var en på jobbet som ville se det där motorprogrammet på 8:an. Även om jag tog hand om disken och plockade lite under tiden höll jag på att bli galen på att de aldrig kom till saken. Värst var att de ansåg att de hade en riktig cliffhanger med att avslöja vad nån Timell som inte var Martin körde för bil. Jag har inget som helst intresse av att få veta det och faktum är att efter det att jag fick veta det så har jag redan glömt det. Låt oss solidariskt betala TV-licens så att vi slipper den fördömda reklamen!

Jo. Där såg jag alltså Michael Jackson sittandes i sopbilen. Jag stirrade på det oförskämdaste sätt in i kupén och såg att det var en docka! Sopgubbarna har styrt ut en docka som Michael Jackson och så kör dom runt med honom. När jag skulle knacka på dörren för att få veta vad som var meningen med alltihop så körde de iväg.

Va?

Hade dom hittat en docka i soporna och piffat upp den som mascot eller vad? Istället för att ligga sömnlös över denna fråga så gjorde jag några blogginlägg istället. Hoppas att jag fått saken ur systemet nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar