tisdag 8 september 2009

Jag såg Michael Jackson på Mariedal

Bloggen har varit tråkig ett tag. Jag har levt ett alldeles för välordnat liv. Jag är frisk, saker fungerar som de ska och säsongen för att lansera dumheter från ledningens sida har inte kommit igång än. Så som kåsör har det varit lite näringsfattigt. Men idag skådade jag något märkligt ...

Jag var på väg hem från jobbet i morse. Det står en sopbil, eller kretsloppsbil eller vad de nu kallas nuförtiden, utanför dagiset på Mariedal. Det är två stabila män som rullar fram tunnorna. När man just avslutat ett arbetspass är det skönt att se andra arbeta. När jag börjar på att närma mej lastbilen och gubbarna hoppar in i bilen blir jag varse en underlig figur som sitter mitt mellan gubbarna. De pysslar glatt om den mindre figuren i mitten och ... då ser jag ... DET ÄR MICHAEL JACKSON SOM SITTER I SOPBILEN!


Jag blir totalt ställd och får inte upp någon mobilkamera eller någonting. Ja, jag är så tagen så att jag får berätta resten av historien sedan.

2 kommentarer:

  1. www.youtube.com/watch?v=Z2-YB6FYj3w
    Watch my clip and read the words of honour from Jermaine. If he lives up to MJ´s name Then God Bless Him. Michael is Legend, and Legend never dies.
    Plz comment......

    SvaraRadera
  2. Nu såg jag sopbilen igen. Den här gången hade man skippat peruken och solglasögonen och då var dockan något mindre Jacksonlik. Huden var för mörk.

    SvaraRadera