onsdag 19 maj 2010

Hundliv

Den senaste veckan har varit mer hundfylld än normalt. Det har varit rondellhundar, hundutställning och hundbröd. Hundbröd? Jo, dottern, känd traderamissbrukare, hade köpt en kakform i form av en Bassett och gav den som födelsedagspresent till mej. Hon hade bakat bröd med den också, mobilkameran gör dem inte rättvisa:

Jag håller fortfarande på och bearbetar minnesbilder från hundutställningen. Det var många stora hundar och utställningsområdet var beläget på blöt sand vilket gjorde att många hundar såg rätt ruffiga ut. Hundägare är i gemen rätt så ruffigt klädda, så jag blev lite paff när jag plötsligt såg denna skönhet.


Jag blev så häpen så jag han knappt se matte men det lilla jag hann se gav ett intryck av ett väl samlat ekipage. Det var många utställare som inte riktigt insåg att de själva var en del av visningen så det var välgörande att se. Dessvärre var den andra hunden i det sällskapet något ljushylt och hade inte smorts in med tillräcklig solskyddsfaktor så stackarn var alldeles illröd och flammig.

Jag har ju berört Vilks i några inlägg och det har gett mej en liten skjuts på topplistan bland Umeåbloggare. Bråk är intressantare än roligt. Hursomhelst så är jag stolt över att ha passerat storheter som "Annelis fitnessblogg" och "Edward Riedl (M)" mitt nästa mål är att vara så bråkig och irriterande att jag passerar "Angelica - fyrbarnsmamman".

4 kommentarer:

 1. Snacka mer hund så ska du nog se du går om 4barns mamman!!!
  Om inte annat så gör du din dotter glad!

  SvaraRadera
 2. Ledsen Sara men jag tror mer på att fullständigt göra ner fildelning i vartannat inlägg, eller vad tror du Åke?

  SvaraRadera
 3. Eller varför inte bara driva med centerpartiet? =)

  /Viktor

  SvaraRadera
 4. Centerpartiet har inte så många medlemmar att de ens kan öka mina läsarsiffror. Ett bra case för att få läsare är att driva frågor som "Kissie är en hora" men jag vet inte om jag med övertygelse kan ägna mej åt sådant.

  SvaraRadera