onsdag 14 september 2011

En rubriksättares våta dröm

Rubriksättare föreställer jag mej är cyniska bittra varelser som aldrig ser dagsljuset. Ingen berömmer dem om de gör ett bra jobb och de skälls ut efter noter om de gör något fel. Sedan misstänker jag att de får ta en del skit å andras vägar då jag hört både ansvariga utgivare och journalister skylla på rubriksättarna. De kan inte ha en roligt tillvaro.

Men någon gång så måste de få goda dagar och jag misstänker att en av de bättre var när de fick sätta rubriken om att Percy Fosters funnits död. Rubriken lyder " Gordon Ramsey porn dwarf eaten by badgers!". Rubriken är inte riktigt lätt att ta in och jag känner att jag måste förklara för er som om ni var idioter och jag var Jan Guillou. Det är så att i porrbranchen så har det blivit allt populärare med look-a-likes. Diverse kändisar har sina dubbelgångare i porrbranchen. Porr-dvärgar är en vedertagen företeelse som funnits så länge jag minns. Percy Foster hade just fått god fart på sin porrdvärgkarriär tack vare sin likhet med Gordon Ramsey. Det kan vara svårt att förstå att det kan finnas en marknad för porrfilmer med dvärgar som ser ut som Gordon Ramsey men så är det tydligen. Men nu har Percy funnits död i ett grävlingsgryt och har delvis förtärts. Ingen logisk förklaring har ännu kommit fram.


Nyheten läste jag först på Toppraffel som är en blogg med huvudsakligen filmrecensioner som betygsätts med onda dvärgar - hämtade från den danska sjuttiotalsklassikern "den syndiga dvärgen" antar jag.

5 kommentarer:

 1. Det är nog sorgligt när en människa dör.. men... Rubriken är hemsk... t kul.. Jag har just tillbringat tio minute rpå golvet med ett hemskt håll i sidan.. Det är för absurt... och Göstas förnekande är ju grädden på moset...

  Jag kan riktigt se framför mig hela sveriges journalistkår omringar Gösta och får det här svaret på sina framklämda frågor... :-)

  SvaraRadera
 2. Jag har försökt Googla efter Percy Foster och den film han uppges ha spelat in men jag får inga träffar annat än sådana som leder tillback till detta. Det var nog för bra för att vara sant.

  SvaraRadera
 3. Om du markerar "Filtrera inte mina sökresultat" på Googles sökinställningar får du kanske fler resultat ...

  SvaraRadera
 4. Hmm...ska göra det när jag har min isolerade linux-burk uppe.

  SvaraRadera
 5. Faktiskt så är rubriken fantastiskt nog riktig. Flera respekterade nyhetstjänster, sajter, tv-nyheter och andra media har rapporterat mer eller mindre vitsigt om saken. Men NYHETEN i sig, är tyvärr en väldigt sofisktikerad bluff av okänt ursprung.

  http://www.newsy.com/videos/bizarre-gordon-ramsay-dwarf-look-a-like-death-hoax/

  SvaraRadera