Ja, sen har man ju provat och odla allt möjligt konstigt också med synnerligen blandat resultat.
Det mest lättodlade som finns är groddar. Man häller ner lite frön i en groddodlare och så vattnar man och efter några dagar så har man lite fina groddar att lägga på frukostmackan eller i en sallad. Kanongott. Men efter ett tag blir man less och groddodlaren läggs i förrådet brevid bakmaskinen.
Men härom veckan var jag på Plantagen i ett annat ärende och hittade den här lilla raringen:
"Hot Mix"? Det låter ju hur spännande som helst! Det är en blandning av Rädisa, Rättika, Senap och Bockhornsklöver. Och det är verkligen en Hot mix. Hett och kryddigt.
Edit: Dessvärre så är det så att "Hot Mix" innehåller sådan där "Bockhornsklöver" som man misstänker kan vara inblandad i den här allvarliga formen av Ehec-smitta.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar