fredag 20 mars 2009

Forsmark i stora världen

Farbror Åke har varit i Köpenhamn på ett nytt tecknarläger. Den här gången har ni en unik möjlighet att bilda er en egen uppfattning då jag antog utmaningen om en så kallad 24-timmars-serie. Ni kan läsa min serie här .


Jag har fortfarande inte orkat skriva någon kommentatorsfunktion så ni får skriva här om ni har något att lätta från ett hjärta ...

7 kommentarer:

 1. Underbar!
  du für till det bra och knyter i hop det hela pü ett vettigt sätt!
  9++ poäng frün mig! (2 extra + för Dennis medverkan;) )

  SvaraRadera
 2. Åh, det enda jag verkligen saknar med att inte längre bo i Stockholm är Serieteket. Tänk om Umeå också kunde ha ett! (För det finns väl inget, va. Det vore ju hemsk om jag missat det isåfall.) Utmärkt och underhållande tecknat/berättat som alltid. Keep it up!

  SvaraRadera
 3. Njaäe. Det finns ju en seriehylla vid kanten av ungdomsavdelningen som ändå är rätt välfylld. Det finns några mappar med seriefanzines också. Men som femtiplussare känner man sej rätt obekväm där. På serieteket känner man sej inte som ett UFO på samma sätt.

  SvaraRadera
 4. Fun fun fun! Den här serien var helt underbar. "Svensk vår" och slutet fick mig att garva rejält. Helt underbart. X)

  Lustigt nog gjorde jag också en snabbtecknad serie om min vistelse i Malmö. Och näst sista rutan på sid 11 av din 24-timmarsserie har jag också ritat, typ. :D Fast jag ritade detta runt 13 timmars vakenhet efter mina 24 timmar, och jag försöker skylle hur taffligt tecknat det är på det. ^^;

  SvaraRadera
 5. Lite Dr Manhattan där i mitten... Eller Dr Forsmark?

  SvaraRadera
 6. Det är en lite märklig känsla när jag till vardags umgås med folk som inte har den blekaste aning om vad Watchmen är för någonting till att plötsligt i flera dygn umgås med folk som har alla möjliga kommentarer till Watchmen. Dessutom alla dessa tider och min nyinköpta armbandsklocka och fjäderpinnens märkliga försvinnande och återinträdande. Det var helt enkelt oundvikligt.

  SvaraRadera
 7. synd att du inte kollade förbi seriestudion(eller det kanske du var?), hade varit trevligt att träffas IRL som det heter.
  Någon 24-timmarsserie blev det inte för min del, tröstade mig med ett 30-timmars arbetspass istället.

  SvaraRadera