torsdag 26 mars 2009

Dennism

Nu sneglade jag på den där topplistan av sökord och äntligen hade något väsentligt kommit på tal. Dennism, dvs den ideologiska rörelse som förhärligar pudeln Dennis.

Nu såg jag nåt nöt som hette Dennis M trodde att det var hans patetiska herrmodeblogg som folk sökte efter. Kom igen. Finns det någon människa med ens tvåsiffrig IQ som läser en herrmodeblogg? Varför skulle man läsa sånt? När det gäller dammode kan man ju alltid titta på damerna som är i kläderna men varför skulle man bry sej om herrmode?

3 kommentarer:

  1. Måste erkänna att jag känner mig en smula Dennisiös, eller vad man ska säga. Pratade om din blogg med en vän, snubblade förbi alla inlägg om Dennis, upptäckte att "pudel" hade en egen tagg och kvällen var förlorad. Har nu garvat och hyllat och tvingat Dennismen på båda de stackars satarna som råkade vara vakna med mig. Dennis är bäst!!

    SvaraRadera
  2. Thnx. Dessvärre så har Dennis åldrats det senaste året vilket har gjort att han glidit ur fokus på något sätt. Om några dagar fyller han 14 år och de åren tar ut sin rätt. Men han kan fortfarande göra en high-five.

    SvaraRadera
  3. Jag vet vad du menar. Har själv en gammelhund, fast han bor hos mina föräldrar så vi ses bara när jag hälsar på dem. Han fyllde 14 i februari, han hör knappt något, är väldigt långsam och sover mycket. Men när man promenerar med honom är han verkligen nästan i gallopp och med kärlek och den där dumglada attityden bara hundar kan få fram. Jag älskar hundar. Kanske för att vi är lite på samma vågläng, dumgladmässigt.

    SvaraRadera