måndag 23 februari 2009

Rengöringsmedel

Ibland sitter jag och ser på reklam-TV. Det är så tätt mellan reklamen nuförtiden så man kan inte längre fylla ut alla pauserna med att hämta nåt att dricka, hämta nåt att äta och att kissa. Den som jag har mest problem med just nu är några uppenbart förryckta personer som använder nåt rengöringsmedel. Kvinnan går oroligt runt och inget rengöringsmedle hjälper riktigt. Man drar då i hysteriskt tonläge upp en flaska rengöringsmedel som verkar upplösa all smuts i något slags explosion. Kan det verkligen vara nyttigt?Mannen verkar oförmögen att modulera sin stämma. Paret, om det nu är ett sådant, verkar på något sätt inte riktigt kunna känslomässigt relatera till varandra. Det ser ut som något slags lösningsmedelsskada. Vad innehåller egentligen medlet? Men den märkligaste nervskadan är att deras tal inte riktigt vill synka med deras läpprörelser.

3 kommentarer:

  1. Själv blir jag alltid lika förundrad över reklamen där Pernilla Wahlgren ringer sin mamma och exalterat berättar att hon färgat håret.

    SvaraRadera
  2. Jag diskuterar den med folk och jag hävdar med bestämdhet att det är en parodi. Man alla jag pratat med menar att den är på allvar.

    SvaraRadera
  3. Underligt nog får jag också problem med att synka mina läpprörelser då jag använder rengöringsmedlet "Bruto", och det händer även ibland när hela familjen i glädjeextas delar på en chokladask...(Nu funkade det visst att kommentera!)

    SvaraRadera