tisdag 11 oktober 2011

Problemet med Mona ...

Det är inte roligt att vara sosse dessa dagar. Jag har vuxit upp med Tage Erlander och sådana där torra, trista hederliga gamla gubbar.

Jag avskydde verkligen Mona Sahlin. Kontokortsfifflet är precis sådant som jag absolut inte vill se hos en socialdemokratisk ledare. Nu hade jag för all del kunnat förlåta henne för det om hon visat uppriktig ånger men hon har gång på gång försökt bortförklara och förminska problemet med att tala om "den där tobleronen" när det trots allt handlade om tiotusentals kronor.Nu har vi istället för en fiffel-Mona fått en fiffel-Håkan. Är det verkligen så att han har blivit varnad att sambon skulle betala halva hyran och han negligerat det så ska han bort från posten ögonaböj. De människor som röstar på S är ofta jorden salt som sliter med hundralapparna för att få ihop ekonomin alltmedan det är de som håller samhället rullande.

4 kommentarer:

 1. Har man ambitionen att bli partiledare och statsminister så kan man gott ta det säkra för det osäkra och lyfta lite mindre bidrag än man tror sig ha rätt till.
  Jag tycker att han ska bort omedelbart. Inte pga eventuellt fusk utan pga dumhet!

  SvaraRadera
 2. ..Juholt har ju onekligen satt sig i en taskig sits. Antingen erkänner han bedrägeri eller så erkänner han att han är korkad/ej läskunnig:
  http://www.riksdagen.se/templates/R_Page____6396.aspx

  Det är ju inte direkt någon förmildrande omständighet heller att det var han som flyttade in till "kulbon" och inte tvärtom!

  SvaraRadera
 3. Jag läste att inga tunga socialdemokrater kräver hans avgång. Det är ju alltid en tröst för ett fetto som jag att veta att man åtminstone väger lätt som socialdemokrat.

  SvaraRadera
 4. ..fick lite "Bagdad Bob"-känsla när han stod och sa att han kände ett starkt stöd från partiet! ;)

  SvaraRadera