torsdag 15 november 2012

Med ett schysst järnrör.

Det är väl inte förvånande att politiker som värvas bland gamla fotbollshuliganer återfaller i gamla vanor när man tillsätter sprit och släpper ut dem på stan.Men jag kan inte låta bli att fundera litet runt omständigheterna. Den blöta kvällen inträffade för två år sedan och har varit känd genom klipp på Youtube utan att det har lett till något större rabalder.

Tajmingen från Expressens sida är inte svår att förstå. Man har suttit på materialet en längre tid och dagarna efter Sverigedemokraterna nått sensationella siffror i oponionsundersökningar släpper man bitar peu á peu med buller och bång.

Sverigedemokraternas väljare lär knappast sätta kaffet i vrångstrupen av de "grovt rasistiska" uttrycken "babbe" och "blatte-lover" - det handlar mer om det allmänt sviniga uppträdandet. Man får väl gissa att trion försvinner från sina centrala funktioner inom partiet - om inte för gott så för lång tid framöver.

Men den riktigt intressanta frågan är hur Expressen har fått tag på hela materialet från Ekerots telefon? Är det någon fraktion inom SD som kommit över materialet internt och använder det för intern maktkamp? Eller om det vore något riktigt dåligt - handlar det om en hackad telefon a la England?

Edit: Lite kul och titta på videorna från 2010.
1 kommentar:

  1. Snacka om skägget i brevlådan, och vad lamt att skylla på spriten, ingen av de tre såta vännerna verkar ju ens salongsberusade. Strålande tolkning av Pirinen f ö, jätteskoj.

    SvaraRadera